Order an art print.Order your personal painting.


Lorette Kos can make you a personal painting as well. She will have an extensive interview with you first about the theme you want, the painting style (e.g. type of brushstroke) and the colors you prefer. She will visit your home if possible or via Skype.
Take a look at some examples below. Lorette will be happy to tell you more about how a personal order works. 

Dit is gemaakt in opdracht van www.jebetervoelen.nl, holistische praktijk voor o.a. voetreflexologie en lifecoaching. De vraag voor de opdracht was een levenspad, groei en spiritualiteit. De wens was ook het gebruik van 'zeepbellen' en 'glinstering', transparant en zwevend. Deze symbolen heb ik vertaald naar een drieluik (met 3 levensfasen) met bijpassende kleuren, speelse en symbolische figuurtjes, 'bellen' en goudpoeder. Hoe langer je kijkt hoe meer je in het schilderij ontdekt.

De wens was een schilderij met de thema's: levensloop/levenspad, meditatie, boeddha, zingeving, leren en ontwikkelen.
Uit ontwerpen in diverse schilderstijlen (geschetst met houtskool) is deze gekozen. Die is op doek uitgewerkt. Ook is gekeken naar de kleuren, die bij het onderwerp en bij het interieur passen. Op verzoek zijn er ook materialen in verwerkt, zoals karton en japans papier.

De vraag voor dit schilderij was: maak een vrolijk schilderij met beweging, muziek en warme kleuren met voorkeur voor meer abstracte en primitieve afbeeldingen. Daarnaast heeft de klant enkele kleuren opgegeven, die in het schilderij verwerkt moesten worden. Dit heb ik vertaald naar dit schilderij.

Op verzoek heb ik een 'innerlijk kind' geschilderd, vrolijk, blij en dromerig; ge├»nspireerd op een schilderij dat ik reeds eerder had gemaakt. Ook is er materiaal toegevoegd, zoals stof voor het jurkje en glimmende steentjes. 

De wens was een schilderij met de thema's: reizen, italie, gezin, huislijkheid, vrolijk in felle kleuren en volgens de stijl van enkele van mijn schilderijen.
Uit ontwerpen in deze schilderstijl (geschetst met houtskool) hebben de opdrachtgevers samen met mij een nieuw ontwerp samengesteld. Dat heb ik in houtskool nogmaals geschetst en na akkoord op doek uitgewerkt. Ook is gekeken naar de geschikte maat die paste bij de plek waar het schilderij zou komen te hangen.