Novel.


Lorette Kos wrote a novel (in dutch) in 2017.

'Dansen op pilaren'

is een luchtige roman over een avontuurlijke reis van twee mensen die niet langer vluchten voor hun verleden.Max leidt een succesvol leven totdat hij op zijn drieënveertigste plotseling zijn vrouw en ook zijn baan kwijtraakt. Op een dag stapt hij in de auto en begint een avontuurlijke tocht door Frankrijk, Marokko en Griekenland. Hij zoekt de confrontatie met de dood en trekt zich terug op een berg om antwoorden te vinden. Maar hij komt vooral zijn eigen nare herinneringen tegen. Zal hij het verleden achter zich kunnen laten en een nieuw leven beginnen?

Na jaren van hard werken en relatieproblemen is ook het leven van Annabelle compleet vastgelopen. Ze wordt door een bezorgde vriendin op vakantie gestuurd naar haar favoriete Griekenland, maar ze komt in een vreemd gezelschap terecht, waardoor haar reis een onverwachte wending neemt: ze blijft alleen achter en wordt met haar eigen angsten geconfronteerd. Tussen de kloosters in Meteora vindt ze eindelijk rust en wanneer ze doorreist naar Rome probeert ze met vallen en opstaan uit te vinden wat ze zelf wil.


Deze roman heb ik geschreven om mensen te inspireren zichzelf te bevrijden van oude, belemmerende patronen om zo een leven naar je hart te kunnen leiden.
Dus: laat je inspireren!

“Ik heb Dansen op Pilaren in één adem uitgelezen. Intelligent en vlot geschreven over thema's als zelfreflectie en verandering. Een mooi debuut.”

“Leest ontzettend gemakkelijk en je wilt steeds blijven lezen hoe het verder gaat. Er zit humor in, maar ook ontroerende scènes en veel diepgang. De mooie spreuken hier en daar zetten je echt aan t denken! Tegelijkertijd maak je bijzondere reisverhalen mee en herkenbare strubbelingen van de hoofdpersonen.”

“Een heerlijk boek: herkenning, ontroering en subtiele wijsheid in een meeslepend verhaal. Een uitstekend debuut.”